Onze projecten

Neem een kijkje en laat je inspireren door enkele van onze projecten waar wij als bouwkundig inspectie- en adviesbureau met veel enthousiasme aan hebben gewerkt en met trots op terugkijken.

Keuringen, energielabels en adviezen


Wij zijn dé specialist voor de particuliere woningmarkt in de regio Ede, Arnhem en Nijmegen op het gebied van bouwkundige keuringen, energielabels en adviezen. Met meer dan 25 jaar praktijkervaring kennen wij de bebouwde omgeving als geen ander. Ons streven is om als onafhankelijke partij een waardevolle bijdrage te leveren aan succesvolle woningverkopen en -aankopen.

Beheer en onderhoud vastgoed


Onze bouwkundige experts zijn gecertificeerd als integraal vastgoedinspecteur en adviseur (NEN 2767 en BOEI). Op nationaal niveau ondersteunen wij vastgoedorganisaties en eigenaren bij het beheer en onderhoud van hun vastgoedportefeuille. Dit doen we door middel van consultancy, in opdracht van vastgoedorganisaties en in samenwerking met gekwalificeerde partners binnen ons netwerk.

Bouwkundige opnames en monitoring


Onze bouwkundige experts zijn specialisten in het uitvoeren van bouwkundige opnames volgens de NIVRE-richtlijnen en het monitoren van bouwwerkzaamheden. Op nationaal niveau stellen wij als onafhankelijk expertisebureau rapportages op en beheersen wij risico’s voor de gebouwde omgeving. Deze activiteiten voeren we zowel zelfstandig uit als in samenwerking met gespecialiseerde partners in de branche.

Van Alfen Ingenieurs

Ontdek de meerwaarde van onze integrale bouwkundige inspecties en adviezen. Van nauwkeurige analyses tot heldere rapportages, wij zorgen voor een solide basis van kwaliteit en veiligheid. Wil je meer informatie of een vrijblijvende offerte? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Postbus 56
6860 AB OOSTERBEEK

(0481) 700 214

info@vaingenieurs.nl

KvK: 90278631

Kennismaken?