Bouw Risicomanagement

Een gedegen basis voor uw bouw of infraproject begint met risicobeheersering van de (bebouwde) omgeving. Door grondige bouwkundige opnames worden onnodige discussies voorkomen en met voortdurende monitoring worden risico’s voor de omgeving geminimaliseerd, zodat u met gemoedsrust kunt bouwen.

Risicobeheersing van de (bebouwde) omgeving creëert een stabiele basis van uw infra- of bouwproject.

Bouwkundige opname


Start u binnenkort met een nieuw (bouw)project waarbij er risicovolle werkzaamheden worden uitgevoerd? Vergeet dan niet om de technische staat van de bebouwde omgeving nauwkeurig vast te leggen middels bouwkundige vooropnames. Onze bouwkundig experts zijn gespecialiseerd in nulopnames volgens NIVRE-richtlijnen.

Monitoring van de omgeving


Door gebruik te maken van monitoring kunt u zonder zorgen doorgaan met het bouwproces. Onze meetexperts zijn gespecialiseerd in trillingsmetingen en deformatiemetingen, waarmee risicovolle activiteiten zoals heiwerk, sloopwerk en bemaling uiterst nauwkeurig worden bewaakt. Door te monitoren voorkomt u potentiële schade!

Bouwkundige schade expertise


Heeft u een schadeclaim ontvangen of wilt u juist schade verhalen bij een andere partij? Onze bouwkundige experts beschikken over jarenlange praktijkervaring in de bouw- en vastgoedsector, wat ons in staat stelt grondig onderzoek te verrichten naar de oorzaak en oplossing van schades. Onze bevindingen worden vastgelegd in een onafhankelijk schaderapport.

Van Alfen Ingenieurs

Ontdek de meerwaarde van onze integrale bouwkundige inspecties en adviezen. Van nauwkeurige analyses tot heldere rapportages, wij zorgen voor een solide basis van kwaliteit en veiligheid. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Afspraak maken?