Bouwkundig

Met meer dan 15 jaar ervaring in bouwkundige inspecties is Van Alfen Ingenieurs dé expert op het gebied van bestaande bouwwerken. Onze bouwkundige experts ondersteunen u bij het realiseren van uw ambities en doelstellingen.

Voorkom verrassingen en laat u uitgebreid informeren door onze bouwkundige professionals.

Bouwkundige aankoopkeuring


Heeft u uw droomhuis gevonden en wilt u betrouwbaar advies over de bouwtechnische staat ervan? Onze bouwkundige experts zijn er om u te ondersteunen, met toewijding aan het creëren van een deskundig en gedetailleerd bouwkundig rapport.

Bouwkundige verkoopkeuring


Heeft u besloten uw woning te verkopen en wilt u de bouwkundige staat vastleggen voor een transparant verkoopproces? Onze bouwkundige experts zijn gespecialiseerd in het opstellen van een onafhankelijk en deskundig bouwkundig rapport.

Van Alfen Ingenieurs

Ontdek de meerwaarde van onze integrale bouwkundige inspecties en adviezen. Van nauwkeurige analyses tot heldere rapportages, wij zorgen voor een solide basis van kwaliteit en veiligheid. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bouwkundige dienst aanvragen