Vastgoedadvies

Een solide basis voor uw beheer en onderhoud begint met deskundig vastgoedadvies middels een meerjarenonderhoudsplan. Een NEN 2767 of RVB BOEI inspectie draagt bij aan waardevolle inzichten in de technische staat van uw vastgoed, helpen risico’s te identificeren en stellen u in staat om kosten-efficiënt onderhoud te plannen en beheren. Met onze vastgoedexpertise leggen wij de basis voor uw duurzame vastgoedstrategie.

Een effectief en betrouwbaar MJOP begint bij een onafhankelijke conditiemeting NEN 2767 of RVB BOEI inspectie.

Conditiemeting NEN 2767


Wilt u graag inzicht krijgen in de technische staat van uw vastgoedbezit? Onze vastgoedexperts zijn gecertificeerd als NEN 2767 en RVB BOEI inspecteur en adviseur. Met onze praktische en pragmatische aanpak zorgen wij voor betrouwbare en deskundige inspectierapportages voor uw gebouwen.

RVB BOEI inspectie


Wenst u niet alleen inzicht in de technische staat van uw vastgoed, maar ook in de aspecten van brandveiligheid, energie en duurzaamheid én wet- en regelgeving? Onze gekwalificeerde BOEI inspecteurs en adviseurs kunnen al deze facetten voor u verhelderen, zodat u kunt streven naar een optimaal en compleet beheer van uw vastgoed.

Onderhoudsplan (MJOP)


Bent u verantwoordelijk voor professionele vastgoedportefeuilles en zoekt u betrouwbaar advies voor het planmatig onderhoud? Onze vastgoed experts staan klaar om uw vastgoedorganisatie te ondersteunen, met toewijding aan het opstellen van deskundige en gedetailleerde meerjarenonderhoudsplannen die aansluiten bij uw behoeften en ambities!

Van Alfen Ingenieurs

Ontdek de meerwaarde van onze integrale bouwkundige inspecties en adviezen. Van nauwkeurige analyses tot heldere rapportages, wij zorgen voor een solide basis van kwaliteit en veiligheid. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Postbus 56
6860 AB OOSTERBEEK

(026) 785 37 58

info@vaingenieurs.nl

KvK: 90289056

Afspraak maken?