Bouwkundige diensten

Onafhankelijke Bouwkundig Adviseurs!

Bouwkundige keuring, opname of energielabel aanvragen?

Afspraak maken

Energielabel woning aanvragen?

Bij de verkoop, verhuur en oplevering van een woning is een definitief energielabel verplicht. Onze erkend deskundigen zijn gecertificeerd als energieprestatie adviseur. Op korte termijn verzorgen wij een energielabel uw woning volgens de NTA 8800.

→ Lees meer

Bouwkundige keuring aanvragen?

Een bouwkundige keuring voorkomt ongewenste situaties voor een koper en verkoper. Van Alfen Ingenieurs beschikt over ervaren bouwkundig adviseurs. Onze adviseurs zijn gecertificeerd als erkend integraal bouwkundig inspecteur & adviseur in het register van Sertum.

→ Lees meer

Bouwkundige opname aanvragen?

Een bouwkundige opname geldt als bewijsstuk bij een schadeclaim gedurende een bouwproject. Van Alfen Ingenieurs beschikt over ervaren bouwkundig ingenieurs en voert bouwkundige vooropnames uit conform de NIVRE-richtlijnen.

→ Lees meer

Klanten over Van Alfen (Google reviews)

“Wij hebben Van Alfen Ingenieurs afgelopen week ingeschakeld voor een second opinion voor een bouwtechnische keuring tijdens het aankoopproces van onze woning in Oosterbeek. Van Alfen Ingenieurs is een hele prettige partij om mee samen te werken, communiceren helder, komen afspraken na en hebben zichtbaar kennis van zaken. Het uiteindelijke rapport wat ze hebben opgeleverd is compleet, overzichtelijk en geeft ons voldoende handvatten om een weloverwogen keuze te maken..”

De heer M. Nieuwpoort

“Van Alfen Ingenieurs hebben wij als particulier ingeschakeld voor bouwkundige opnamen in Amsterdam, vanwege heiwerkzaamheden in de omgeving. Fijne partij om mee samen te werken. Als we in de toekomst weer eens opnames moeten laten uitvoeren weten we jullie te vinden!”

De heer E. Speijck

“We hebben aan Van Alfen Ingenieurs de opdracht gegeven om voor de aankoop van ons huis een bouwtechnische keuring uit te voeren. We hebben binnen een week de afspraak kunnen plannen en een dag later een kritisch, deskundig en gedetailleerd overzicht mogen ontvangen.”

Mevr. K. Balkenborg

“Voor een aankoop van een woning een bouwkundige keuring laten uitvoeren. Zeer tevreden! Ze hebben de woning heel zorgvuldig geïnspecteerd en hebben een uitgebreid en duidelijk rapport geleverd. Zeker aan te raden!!”

De heer Den Houting, Houting Bouwconstructies

“Wij hebben Van Alfen Ingenieurs ingeschakeld voor een bouwkundige aankoop keuring. De keuring is grondig en deskundig uitgevoerd, naderhand voorzien van een zeer gedetailleerd en helder rapport. Van Alfen Ingenieurs reageert snel, vriendelijk en accuraat. Van Alfen Ingenieurs heeft bij ons niet enkel een betrouwbare en professionele indruk gemaakt, maar ook waargemaakt.”

Mevr. M. Bijl

Offerte aanvragen

Een bouwkundige keuring, opname of energielabel aanvragen? Vul de gegevens hieronder zo volledig mogelijk in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op met u om een afspraak in te plannen.