Onze diensten

Bij Van Alfen Ingenieurs, hét integrale bouwkundig inspectie en adviesbureau, bieden we een breed scala aan diensten voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Van grondige bouwkundige keuringen en inspecties tot gedetailleerde meerjarenonderhoudsplannen en bouwkundige opnames. Samen met onze expertise in schadebeoordeling leveren we betrouwbare en professionele dienstverlening voor de bouw en vastgoedsector.

Hét multidisciplinaire bouwkundig inspectie en adviesbureau voor de bebouwde omgeving!

Bouwkundige keuringen


Een gedetailleerd en kritisch bouwkundig rapport draagt positief bij aan het maken van een weloverwogen beslissing voor de aankoop en investering van een woning of gebouw. Voor zowel de particulieren als zakelijke markt voeren wij diverse bouwkundige keuringen uit; aankoopkeuring, verkoopkeuring, meeloopkeuring en opleveringskeuring.

Energieprestatie Woningen


Bij de verkoop, verhuur of oplevering van een woning is een energielabel verplicht. Dit label toont nauwkeurig de energieprestatie en vormt de basis voor een energieprestatie advies dat inzicht biedt in efficiënte manieren om maandelijks op de energierekening te besparen. Optimaliseer uw energieverbruik door een betrouwbaar EP-advies.

Beheer en onderhoud


Verleng de levensduur en verhoog de waarde van uw vastgoed met een nauwkeurig opgesteld meerjarenonderhoudsplan (MJOP). Dit plan is gebaseerd op een gedetailleerde inventarisatie van de bouwkundige en installatietechnische elementen, samen met een betrouwbare en effectieve conditiemeting volgens RVB BOEI of NEN 2767.

Bouw Risicomanagement & Claims


Minimaliseer risico’s op schade aan de bebouwde omgeving tijdens infra- of bouwwerkzaamheden door effectieve monitoringsactiviteiten en bouwkundige opnames. Deze cruciale stappen waarborgen het succes van een project en stellen je in staat om risico’s proactief te beheersen en eventuele schade te voorkomen.

Benieuwd hoe opdrachtgevers onze dienstverlening beoordelen? Lees dan onze geverifieerde Google Reviews.

Van Alfen Ingenieurs
5.0
Gebaseerd op 90 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Van Alfen Ingenieurs

Ontdek de meerwaarde van onze integrale bouwkundige inspecties en adviezen. Van nauwkeurige analyses tot heldere rapportages, wij zorgen voor een solide basis van kwaliteit en veiligheid. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen?